Bestyrelsesmøde 170529

Referat af bestyrelsesmødet den 29. maj 2017

Tilstede var: Brian, Tove, Kim, Per og Karsten.

 

Hus

Troels har bestyrelsens fulde opbakning til den måde han har ageret på i forbindelse med ulykken med de to dødsfald/’vanvidssejllads’ og Troels har naturligvis også sin egen personlige mening; der har også været noget avis-skriveri, hvor BKV er nævnt negativt af en kvæulant? Vedr. En hændelse, der har fundet sted for et års-tid siden; her vil bestyrelsen blot sige, at naturligvis skal medlemmer af BKV opføre sig ordentlig både overfor hinanden og overfor fremmede og NATURLIGVIS SKAL alle BKV’ere overholde alle søvejsregler og husk max 6 knob i havnen – og VIS HENSYN!

 

Køkkenet i klubhuset er igen åbent – velkommen til Hardy og ”hans piger” ... vi glæder os. Efter to måneder evaluerer vi om både klubben og Hardy m.fl. er tilfredse, og om vi skal ændre noget.

 

Nu køkkenet er åbent er de månedlige fællesspisninger indstillet – de genoptages igen til vinter.

 

Det er snart Skt. Hans (opslag er opsat, og mail er udsendt). Bestyrelsen besluttede at man gerne selv må tage vin med til klubfester (kun vin, ikke spiritus) men(husk dokumentation for at den er dansk indkøbt) og betal kr. 30 i proppenge - eller køb vinen i baren, hvis baren er åben.

 

Overskud fra klubfester afleveres til bestyrelsen (Brian) – pengene går til børnenes juletræ.

 

Man kan til fester kopieret fra sidste referat: ”trække øl i automaterne – og Tove spurgte om /foreslog at vi selv må medbringe vin til fester. Brian huskede os på, at kun dansk indkøbt (momset) øl og vin må nydes i klubhuset. Hvis vi selv tager vin med, vil det være en god idé at gemme bonnen fra Irma/Netto, eller hvor vinen nu er købt – hvis Told/SKAT netop aflagde besøg den dag!”

 

Referanten: Brian fortalte mig lige inden pinse at vi endelig har fået spiritusbevillingen fornyet ... og at den først skal fornyes igen om 8 år! Hurra – det har velnok været et langt sejt træk!

 

Bkv har som bekendt en hjemmeside (Asbjørn er administrator, og nu opdaterer også Martin A. hjemmesiden.

 

På Facebook er der også noget, men bestyrelsen gør opmærksom på at det ikke er en officiel BKV-ting – bestyrelsen blander sig ikke i Facebook på BKV’s vegne.

 

Plads/broer

Kim melder at BKV fortsat har ALT OPTAGET … og flere der venter på at komme på venteliste! Vi har 11 der ligger på gæsteplads. Hvis du ved, du ikke kommer i vandet, så fortæl Kim det, så lejer han måske pladsen ud som gæsteplads og vid, at gæstepladserne lejes ud på måneds-basis.

 

Andet

Husk der er arbejds-weekend 17. + 18. juni!!

 

Jesper Thilo med flere spiller ved klubhuset 13/8, så noter dig det, hvis det har din interesse.

 

Næste bestyrelsesmøde er mandag den 26. juni kl. 18.00.

Yderligere information