Bestyrelsesmøde 180827

Tilstede var:

Brian Jepsen, Søren Paarup, Kim Jensen, Karsten Sigvaldason, Per Kesby, Johnny Mathiesen, Preben Sindt, Martin Andersen.

Generel info:

- Husk sommerfesten den 8. september tilmelding på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

eller 28 92 32 55.

- Bestyrelsen vil gerne endegyldigt understrege at BKVs parkeringsarealer ikke er til permanent/langtidsparkering for medlemmer der har residens i nærområdet.

- Der har i løbet af sommer været en del klager fra naboerne, grundet støjgener Bestyrelsen vil gerne bede medlemmerne om at udvise hensyn og respekt omkring de situationer der kan udvikle sig til potentielle støjgener. BKVs beliggenhed gør at klubben er meget sårbar overfor klager og det er derfor nødvendigt at BKV er på god fod de omkringliggende naboer.

-Kajakafdelingen har af en enig bestyrelse fået bevilliget et beløb på ca. 15.000 kroner årligt til indkøb af nye klubkajakker og vedligeholdelse af eksisterende.

- 22.-23. september pligtarbejde, tilmeldings seddel opsættes i klubhuset.

- 28. September kommer der nyt klæde på billardbordet.

Fra Formanden:

  • BKV går allerede til oktober i gang med at finde nye pladser til bådene på bro 1, i forberedelsen til den nye flydebro, da BKV selv står for arbejde med at få fjernet den eksisterende.

  • Røgeovnen ved værkstedet er blevet renoveret og klar til brug, det er yderst vigtigt at de ophængte anvisninger ved brug bliver overholdt.

Fra Broformanden:

- Melder alt optaget. Pt. 10 gæstepladser besat. Ventelisten fyldt.

Fra Kassereren:

- Til skurejerne: Fra næste sæson vil kasseren aflæse alle elmålere når der tændes for vandet.

Kontorvagter i September:

3/9, Karsten Sigvaldason; 10/9, Kim Jensen; 17/9, Brian Jepsen;24/9, Per Kesby.

Yderligere information